Monday, April 27, 2009

my first custom album

nie la antara hasil yang aku dah wt tuk custom album akak aku...terima kasih gk aku nk ucapkan kt saudara jenglot atas gmbar yang dia amik time ari kawin kak aku 2 walaupun sikit je tp berbaloi...gud job bro..hope u be a professional photografer later...

4 comments:

Syazwan Yazid said...

gambar 1,2,3,5,9, dan 11 ok...memang cun...yang lain boleh diperbaiki lagi...tapi cover page yang no,1 tu memang terbaik la...nampak macam mahal...jeles aku tengok...lagi satu, kalau boleh tak payah letak no.page sebab orang memang takkan tengok tu...agak mengganggu...anyway, nice try bro...keep it up...! cayalah...!

ALimin Abu Bakar said...

hahaha...ala..bru nk wt je...besa la 2...tenz for comment....ko pun pa kurangnya....dah pro dah pun

* magic of ME * said...

amik award kat my blog k...anda di award by me..

ALimin Abu Bakar said...

ok2...beres